Ballett!

Da skal jeg begynne på ballett igjen! Det kommer til å bli kjempe fint og gå inn i "bransjen" igjen ♡ Haha! Men jeg må nesten gå jeg nå, jeg er sent ute!

-STINA!

Endelig!!

Heei<3
I'm so happy today
I dag har jeg fått noe som jeg har ventet på i 4 år!! Nemmlig spisståsko!!
Jeg er så glad at jeg sprekker!
Det gjorde ikke noe serlig vondt og stå på de. Her er et bilde av meg, hva syntes du?

Oslo

Nå er jeg,mamma,Carina og bestevennen hennes Thea i Oslo, vi kom i går, da shoppet vi seff da kjøpte jeg en bok som heter grusomme netter som viste seg å være dønn kjedelig! Jeg kjøpte også en sko-penalhus, den ble jeg veldig fornøyd med :)
Nå har vi nettopp kommet inn i leiligheten fra stranden. Og i morgen skal vi til Sverige!! :)
PS: sluttet med bloggpause

God dag

Heei!
I dag ble jeg med Ask rett hjem fra skolen sammen med Hallvard og Ida-Sofie. Ask har fått nyfødte kattunger! Så vi så litt på de da jeg kom hjem hadde jeg ikke spist på ca 7-8 timer ! Men denne dagen har hvert veldig koselig uansett.

Party

Heihei
Nå er jeg på liggebesøk hos Charlotte. Vi har sett en film som heter Titanic's ti liv. Den var veldig trist

Dagen i dag

Heei?
Blogger fra mobilen nå! I dag har jeg hvert med Ida-Sofie og Emma. Det var kos det??
I dag har vi hvert på vilvite senteret med hele skolen, jeg tok noen bilder også med kameraet mitt, men læreren våres Anja glemte og ta den opp fra vesken sin da vi skulle gå. Men hun tar den nokk med på skolen i morgen

Ballett

Heei<3 Jepp da har jeg hvert på balletten! Jeg var faktisk ikke nervøs i det heletatt. Jeg skalv ikke en gang, jeg synes det bare var koselig jeg. Når vi begynner med balletten igjen får jeg spisståsko! Jeg gleder meg skikkelig!!

jeg fikk blomstene fra mamma og pappa, 500 lappen fikk jeg av pappa og diplomen fikk jeg av balletten -stinaProfiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits