Oslo!

Nå har jeg endelig komt til Oslo etter en 6 timers biltur. Har ikke fått tid til og pakke ut tingene enda, men i sted fikk jeg selvfølgelig tid til og gå bort på 7eleven rett borti hjørnet og kjøpe meg en frozen yoghurt!

I morgen skal vi også dra til NorwayCup, jeg vil egentlig ikke dra dit.. Men, jeg har jo en søster som vil dit (for å se på gutter) selvom hun ikke er innterisert i fotball! HAHA Lol!

Det ble PhotoBooth bilder i dag, men i morgen kommer det bedre bilder;)
I båten!♡

I dag var vi seffølgelig i båten! Kan vell ikke forvente noe annet når det er full sol og over 30 grader!

Jeg har aldri badet så masse/lenge i Norsk sjø før, og jeg har aldri vært så brun på beina før! Haha ♡ Jeg lærte faktisk å padle i gummibåt også, haha..  Love it ♡

Dette var egentlig etter båtturen då...


brune? Haha


Lol, Stina, bare... Lol!

-Stina

Klippet meg

Lite blogging i det siste!! Skal blogge hver dag fremover nå da;) Jeg er på hytten så det blir dårlige bilder og blogging fra mobilen...
Uansett! Jeg har faktisk klippet meg (veldig kort) Det var sykt digg å få av alt det tonge håret!!

Hva syntes du?

Bursdag!

I dag har jeg bursdag! Jeg er nå 11 år. Jeg vokna opp av et flott kor (mamma, pappa og Carina) som sang "hurra for deg som fyller" Jeg vokna da opp og fikk gaver på sengen. Jeg fikk 2 luer, 2 bøker, et par tøffler og den beste gaven en MACBOOK! En grå med gigabyte 13 macbook air. Så jeg vil takke mamma og pappa for den flotte starten på dagen!


-Stina!

Ralph lauren

I dag kjøpte jeg en Ralph flauren hette genser for bare 50 euro ca! Ble syyykt fornøyd
Ps: kan ikke blogge så masse fordi når jeg kommer hjem skal jeg lage en video til dere av bilder fra Gran canaria!!

Framme!

Da er vi framme! Hvert her noen timer da... For ikke så lenge siden kom vi til leigligheten fra Kina restaurant, deilig med mat. Nå sitter jeg og mamma i sengen og bare KUUUULERN vettu ;)

Gran Canaria !!

Heei♥

Nå er det bare en halv time til vi reiser til Gran Canaria! Jeg hvet jeg ikke har sagt det før, men det skulle liksom være en overraskelse. Jeg skal prøve og blogge avotil der i fra også♥ Skal være der i en uke!

Når jeg kommer hjem skal jeg legge ut en video av da jeg var liten♥ Luv ya!

ps: Ingen bilder i dag

 

2014!

Heei♥

Godt nyttår! Tenk nå er det 2014!! Nå kan vi begynne med nye blanke ark. Håper dere har hatt en super dag, det har hvertfall jeg! Jeg gikk nyttårsbokk med Malin, da fikk vi snop på hver eneste dør som opnet, nesten en hel pose var fullt opp med godis♥ Da vi var ferdig og gå nyttårsbokk gikk Malin hjem og jeg gikk inn og spiste godis fra alle kanter. Så gikk jeg og pappa ut og snurret med stjerneskudd og kjøt opp noen raketter. Da klokken nærmet seg 12 løp vi ut alle mann (untatt mamma, latsabb..) og fyrte opp resten av rakkettene, så gikk vi inn og opna sjampagne som smakte øl!♥

HHvordan har din dag hvert?

-Stina♥

Christmas snow

Heei♥

Da er jeg på hytten! Vi fikk besøk i dag ca kl 13:00 og da hadde jeg jo netopp stått opp! Så jeg måtte løpe inn på bade og kle på meg. Det var tante Lene, onkel Frode, fetter Mathias, tante Kathrine, onkel Terje, fetter Joakim, og kusine Benedikte som kom, så nå er det fullt hus! Da jeg hadde kledd på meg så gikk vi opp i bakken og akte in The Christmas Snow, det var kos♥ Vi var der i ca 1 time. Så nå sitter jeg i sengen og verker i hode av alt det bråket Benedikte og Mathias (de minste) lager.

-Stina♥

 

Julegaver 2013

Heei♥

Først av alt vil jeg bare si God jul♥ Håper dere alle fikk  noe dere ønsket dere i går! Det fikk hvertfall jeg! Her kommer det noen bilder av noen gaver som jeg ble mest glad for♥ Men ble glad for alle sammen, men det hadde blitt litt masse bilder om jeg skulle ta alle! 


Fusjameg pappa♥


Se hva jeg fikk! Ghd rettetang og børste av beste mamma og pappa♥Naked 2 av beste Julenissen♥


Mac leppestift fargen Angel av beste Ida-Sofie♥


The key av beste mamma og pappa♥


Hollister genser av beste mormor og morfar♥


Ekte piano av beste mamma og pappa♥


Hettegenser uten ermer fra beste mamma og pappa♥

Hettegenser fra beste oldemor♥

Tuuusen takk for disse vakkre gavene! Det var så masse annet fint jeg fikk også, som f.rks en diger hotell pute! ♥

Lørdag<3

I dag er det Lørdag!! Endelig!
I dag har jeg ikke gjort noe. Har faktisk nettopp kledd på meg:D
Nå venter jeg bare på at Vilde skal komme til meg<3 det blir sikkert kjempe kos<3333

Helgen er snart over

Nå er helgen snart over,er det bare meg som føler den nettopp har begjynnt?nå sitter jeg bare i sengen og kjeder meg;-(
Dette bilde ble tatt i går når jeg skulle i bursdag til Malin

Snart helg

I morgen er det helg;)
Og pluss skal jeg på disco på fredag, og på lørdag skal jeg i bursdag til Emma. På badeland!!!
Kommer til og bli en digg helg;))

:))

Heei<3
I dag har jeg ordnet designet mitt,kommer nok til å gjøre flere endringer på den i løpet av noen dager.
Sitter i sengen nå og lurer på hva som skal skje i morgen;)

Tur

Heei<3
I dag har jeg og Ida-Sofie jogget opp til nuten,ca 2 timer, men det er ikke BARE jeg og Ida-Sofie som har vært på tur, det har også kaninene mine<3
Er de ikke nydelige?

KROATIA

Heei alle mine fantastiske lesere<3
Lenge siden sist, beklager veldig,men jeg er i Kroatia så jeg har nesten ikke tid til og blogge. Men nå tenkte jeg at jeg bare MÅTTE gjøre det!
I dag er det ca 50 grader i solen!! OMG jeg tror jeg dør!!!!
Vi har badebasseng RETT utenfor hotellet. Og stranden er bare noen meter unna. Nå har jeg tengt og blogge igjen. Hver dag:) så bare heng dere med på toget TUT TUT<3
-stina

Helg

Nå er det lørdag igjen! Kosedagen min<3 Pappa har kjøpt seg cabriolet, den er super kul den er litt skader på, men det fikser pappa så lett fordi han jobber i NAF. I dag testet jeg den uten skilt! Det var veldig gøyt!

Hordamuseet

I dag har hele små trinne på skolen hvert på hordamuseet. Det var veldig gøy. 4 kl (altså oss) ble vist rundt av en mann som jobbet der, han viste oss ting i skogene og sånt. Vi sto også på en gravplass fra steinalderen! Det var litt rart å tenke på at det lå folk under oss. I fjor hadde de funnet en mann fra steinalderen som hadde blitt begravet. Det var veldig spennende. Vi kledde oss også ut i sånne gammeldagse klær. Til slutt laget vi noen bilder.

Aleine hjemme

Heei!
I dag har jeg hvert i besøk til fetteren min og kusinen min. De hadde laget en prinsesse kake til Benedikte( kusinen min)
Akkurat nå sitter jeg og ser på" en langbeint film" som ikke er LITT gøy!! Jeg er aleine hjemme, mamma og Carina er på sartor og pappa er i Oslo

GÅRDEN

Heei<3

det har hvert en helt fantastisk dag i dag!! Jeg har jo hvert på gården med Emma. Det var synd at vi ikke fikk se kattungene fordi moren hadde flyttet de, så ingen hvet hvor de er!! :O Men vi fikk jo gjøre på masse annet også. Vi møkket 2 store bokser i stallen, vi var med lamene som suget oss på fingrene,spiste klærene våre og håret! Også på slutten ridde vi i 2 timer!! Jeg travet hele tiden,og Emma gikk i galopp som hun netopp har lært seg.-stina

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits