Takk for meg?

Hei, jeg har tenkt å skrive dette innlegge lenge nå.. Å blogge inspirer meg ikke. Jeg orker bare ikke å legge noe ut. Jeg takker alle mine følgere som har sett på bloggen min, og alle de som har kommentert. Dette er jeg ikke 100% sikker på, så stay right behind the corner. Men inntil videre har jeg sluttet å blogge. Jeg stopper IKKE! å lage videoer, jeg legger videoer ut på youtube. Hvis du vil besøke youtube kanalen min der jeg holder dere oppdatert heter jeg Stina Talling. Håper du vil følge meg der! Instagram : Stina Talling

Vine: Stina talling

(bare hvis du lurte)

Nå som dette nok er det sisste innlegget kan jeg godt ta med 2 videoer i slengen

 

 

Hvis jeg finner ut at jeg vil begynne å blogge igjen, skjer det rundt jule tiden<3

Take care

-stina<3

Lifehacks! Hold orden på sminken din!

Jeg har faktisk tenkt å begynne å lage noen lifehacks fremmover! Jeg ELSKER lifehacks, så kanskje det hadde vært litt gøyt??

Holde orden på sminken din!

1. Visst du har masse sminke og klarer ikke å holde orden på den i sminkeveska di, så hadde det vært lurt med et fint hvitt sminkebord! Men hvis du har en pult funker det og super!

2. Vask / Rydd sminkebordet (pult eller sminke"kassa") di vertfall 1 gang i månden. Da blir det mye finere og mye lettere!

3. Hvis du har mangen sminkekoster og det ikke er plass til dem noen steder, kan du bare ta en fin gjennomsiktig kopp, og ta litt ris oppi (sukker funker også) også plaserer du      sminkekostene oppi der som du vil.. Da blir det MYE lettere og holde styr på, og de sitter perfekt oppi!


like dis!

4. Det kan være lurt å holde tingene vær for seg, f.eks ligge alle øyenskyggene der, alle leppestiftene der, osv!

5. Hvis du har noen leppestifter som er fargerike, kan du godt ta de oppi en gjennomsiktig kopp de også! Da blir det skikkelig fresht, og enkelt å holde styr på!

Syntes du at jeg skal fortsette med lifehacks??

-Stina<3

 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits