FREDAG!

YEAH! Det er endelig fredag♥ Verdens beste dag ever. Akuratt nå sitter jeg forran Tv-en og koser meg med tortillachips:)

Genser: Wow

Buke:  Wow

-Stina♥

kino

Hei!

Om noen minutter skal jeg og Ida på kino og se Kule kidz gråter ikke. Det blir sikkert kjempe gøy!

- Hettegenser: Syden, Ralph Lauren

-Bukse: Gammel, finner den ikke nå

-Stina

Morning Routine

Heei♥

Nå er jeg hjemme fra Gran Canaria! Har hvert det i 1 uke da, men har ikke hatt tid til og blogge, men nå er jeg tilbake igjen:) I dag har jeg laget en Morning Routine. Jeg har brukt bokstavelig talt hele dagen på og filme inn og redigere den, så jeg håper dere blir takknemlig for den!

 

Ralph lauren

I dag kjøpte jeg en Ralph flauren hette genser for bare 50 euro ca! Ble syyykt fornøyd
Ps: kan ikke blogge så masse fordi når jeg kommer hjem skal jeg lage en video til dere av bilder fra Gran canaria!!

Framme!

Da er vi framme! Hvert her noen timer da... For ikke så lenge siden kom vi til leigligheten fra Kina restaurant, deilig med mat. Nå sitter jeg og mamma i sengen og bare KUUUULERN vettu ;)

Gran Canaria !!

Heei♥

Nå er det bare en halv time til vi reiser til Gran Canaria! Jeg hvet jeg ikke har sagt det før, men det skulle liksom være en overraskelse. Jeg skal prøve og blogge avotil der i fra også♥ Skal være der i en uke!

Når jeg kommer hjem skal jeg legge ut en video av da jeg var liten♥ Luv ya!

ps: Ingen bilder i dag

 

Lotten♥

Heei♥

I dag var jeg med Charlotte\Lotten, KOS♥ Grunnen til at jeg ikke blogget i går var fordi jeg fikk vite at katten våres skal bli avlivet, og vær snill og ikke mas på meg om hvorfor, men så å sagt, det er for hennes eget beste også ♥ Men det er ikke HELT avgjort enna!


-Stina♥

Hva har DU gjort på i dag????

 

Knusing av pepperkakehuset !!

Da har jeg knuset pepperkakehuset mitt! Ta gjerne 1080p HD for best mulig kvalitet ♥

 

-Stina♥

Sunday again!

Da er det søndag igjen, verdens kjedligste dag! I går var jeg og Maren alene på badeland, det var skikkelig kos, det var vell derfor jeg ikke blogga. Men nå er jeg her og her skal jeg bli ♥ I dag vekka mamma meg kl halv 1, det var vell egentlig på tide og stå opp. Så kledde jeg på meg og gjorde ikke så stort...

Yolo!

-Stina ♥


Maren♥

Heei♥

Nå er jeg med Maren, skikkelig kos♥ Vi har faktisk ikke gjort NOE annet enn og ta bilder til dere, så dere bare MÅ bli fornøyd!
)

-Stina♥

-Maren♥

Innkjøp

Heei♥

I dag gikk jeg og Ida-Sofie på sartor. Og jeg kjøpte disse deilige gensrene!Deilig genser fra WoW


Kul genser fra H&M


Pen og behagelig genser fra H&M

-Stina♥2013 Minner!

Heei♥

Jeg har holdt på med denne videoen i ca hele dag! Så håper dere liker den! 

-Sang: Shakles (jeg synger)

-Stina♥

2014!

Heei♥

Godt nyttår! Tenk nå er det 2014!! Nå kan vi begynne med nye blanke ark. Håper dere har hatt en super dag, det har hvertfall jeg! Jeg gikk nyttårsbokk med Malin, da fikk vi snop på hver eneste dør som opnet, nesten en hel pose var fullt opp med godis♥ Da vi var ferdig og gå nyttårsbokk gikk Malin hjem og jeg gikk inn og spiste godis fra alle kanter. Så gikk jeg og pappa ut og snurret med stjerneskudd og kjøt opp noen raketter. Da klokken nærmet seg 12 løp vi ut alle mann (untatt mamma, latsabb..) og fyrte opp resten av rakkettene, så gikk vi inn og opna sjampagne som smakte øl!♥

HHvordan har din dag hvert?

-Stina♥
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits