MYRKDALEN

 

God morgen<3

Jeg har nettopp blitt vekka av pappa fordi en rørleger skal komme og fikkse noe på badet som lekker. Nå snart skal vi spise frokost og etterpå skal vi dra til myrkdalen! Du kan se ett lite bilde av myrkdalen ovenfor teksten,men vi gleder oss masse til vi skal dra for å stå på slalom, det er snart 1 år siden, så vi må vere litt forsiktig i begynnelsen. Håper dere har sovett godt og ikke har hatt noen mareritt i natt<3 så ses vi i kveld eller kanskje i ettermiddag

-stina

så flott dag<3

Heei<3

det har hvert en kjempe fin dag i dag, vi har storkost oss.

Vi har  laget pølse i lompe på bålet i kjempe fint sol værmed masse snø Etter det tok jeg og pappa en skjelke med oss og akte ned en bakke som han hadde måkett, men så hadde vi alt for stor fart sånn at skjelken bråstoppet! Da falt jeg av mens pappa fløy over meg ( fordi pappa satt bak meg og jeg satt forran ). Men det gøyeste av alt dette var at jeg, carina og pappa fikk sitte på i en skuter, så akte vi ned igjen den dritt lange bakken! det var kjempe mørkt sånn at vi nesten ikke kunne se noe som helst! Jeg så også ett stjerneskudd! Men nå sitter vi inne og skal kose oss resten av dagen. Håper du også har hatt en super dag:) ps: ble ingen kino i dag dessverre

-stinahytten<3

Heei<3

jeg beklager fo rat jeg ikke blogga i går kveld da jeg hadde lovt det, men jeg la ikke den dere videoen ut før kl 10, også leste jeg noen andre sine blogger, og da ble kl halv 11, så spillte jeg på tetris da var kl 11-12. og da måtte jeg legge meg til å sove :( så jeg beklager det.

men nå er vi på hytten, det er supert vær med sol og snø, jeg gleder meg til å gå ut og ake. Vi skal kanskje på kino også i dag, men vi hvet ikke helt hva vi skal se, så det kan hende at vi ikke gjør det, men det får dere nokk hvite i løpet av dagen\kvelden. Nå sitter jeg her ved dataen og lurer på om jeg skal ha spørsmålsrunde. Men det kan dere bestemme, bare send en kommentar om hva dere syntes jeg burde gjøre på bloggen :)

                                                             

- stina

heei<3

her kommer en videoblogg, håper dere liker videoen. og etterpå kommmer det ett innlegg, så gled dere<3

 

 

 


-Stina <3

sang video

hei lagett en sang video :)

http://www.youtube.com/watch?v=lTu0x5--3UA&feature=player_detailpage håper dere liker den, men beklager for dårlig lyd og lys avotil.

 

VIDEOER

Heei<3

grunnen til at jeg ikke har blogga er fordi jeg har hvert på hytten og hatt det så travel :( Men åver til det andre. Nå er jeg ferdig med må gjøre videoen, men jeg kan ikke legge den ut på bloggen fordi carina vil ikke, men jeg har klart å få den inn på youtube! Alt du må gjøre er å trykke på dette http://www.youtube.com/watch?v=OHg99Swg3qY&feature=player_detailpage å jeg har også en annen video, det er en innkjøps video, bare trykk her for å se den http://www.youtube.com/watch?v=PPRWKtBq_Hs&feature=player_detailpage det komer nokk flere videoer ut, men da sier jeg i fra

- Stina

 

BURSDAG

Heei<3

I dag har jeg bursdag. Tenk at jeg  er 10 år nå! Jeg har fått masse fint! frks en iphone 4s!

Forresten så tror jeg at den må gjøre videoen kommer i dag eller i morgen.

familebesøk

Heei<3

i morgen blir det familie besøk på meg<3 jeg gleder meg veldig masse. På kaken blir det da Snoopy ( dverghamsteret mitt) så det er da bare 3 dager til jeg har bursdag:)

I dag har jeg hvert hos malin kusinen min og laggett fjortissminke video, men vi tok ansiktsmaske etterpå for å ikkefå nupper og kviser av alt puddere og brun kremmen. Etterpå gikk vi bort til meg og gjorde ingenting :D Så det har hvert en hel grei dag. Men appropo video så har jeg lagett en må gjøre video til dere, den kommer sikkert ut snart, men dere må ikke tro at den kommer på 1,2,3 ;)

her er forresten en faktasetning om meg : Jeg elsker å få kommentarer!

-Stina

Gamle bilder fra skolen123

Heei<3

overskriften sier vell alt? Jeg skal ligge inn noen bilder fra skolen123, og husk de er gammle :)

 dette var en sommerferie    her sov jeg hos kusinen min, vi tok på oss ansiktsmaske, men vi hadde den på alt for lenge, sånn at vi fikk mange nupper i ansiktet.     her ble jeg kysset av en delfin:)    her prøvde jeg og etterligne mammaher var jeg så fornøyd med frisyren min, haha for en stygg jente jeg var :)

-STINA

 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits