Vinterferie

Nå er det lenge siden jeg har blogga, fordi det har hvert vinterferie og jeg har hvert på hytten. Jeg kunne hatt blogga der oppe, men det var så dårligt nettverk. Og pluss at dere har blitt jævla dorlige med å kommentere. Jeg får mye mere lyst og blogge når dere kommenterer. så værsåsnill og kommenter litt oftere, jeg tvinger dere ikke til noe, men jeg sier bare at hvis dere gjør det så blogger jeg bedre:)


Du e min Pikcachu<3

-Stina

Mor og datter tag

Da har jeg laga en video til dere! Mor og datter tag, håper dere liker den♥

Love U all♥


-Stina

Acne skjerf<3

I dag så var jeg og pappa i byn og jeg kjøpte et Acne skjerf! Fargen er mint grønn. De hadde ikke noen andre farger, de kom hvertfall ikke inn før i juni-juli ! Men jeg likte veldig godt denne fargen!!

Hva syntes du?

-Stina<3

Lekser

Heey!

Nå sitter jeg og gjør lekser, BOOOORING!

Luv U all<3-Stina!

Natty<3

Hei mine nydelige! 

I dag var jeg med min nydelige venn, Malin, det var kos<3 Min dag i dag har hvert helt sånn grei, hvert på skolen, da hang jeg bare med de kule da kan man si ;) Stakk bare innom bloggen for å si natta

Love U all <3
-Stina<3

Eos<3

Hei søtinger!

I det siste har jeg brukt veldig masse av mine tre fantastiske lippsyler som er kalt EOS. De er helt fantastiske, de hjelper mot sviende og tørre lepper, de gjør også sånn at leppestiften varer lenge. Du får kjøpt de på blant annet apotek, Vita, Cubus osv ( jeg kjøpte mine på vita )

-Stina

The Winter Snow

Halaien!

Nå er vi på hytten, og i dag var jeg og mamma på skitur i 2 timer. Vi skjørte 8km, det var veldig kos!
-Stina!

Lang helg!

Da var den uken ferdig! Vi har langhelg denne helgen fordi i morgen er det planleggingsdag. Kom hjem i dag og gikk RETT bort til macbooken, den betyr alt for meg!!
Og i dag så skal jeg og Ida feire bursdagen vår sammen, det skal være maskerade ball, så må nesten gå ned og kle på meg!

-Stina

Bursdag!

I dag har jeg bursdag! Jeg er nå 11 år. Jeg vokna opp av et flott kor (mamma, pappa og Carina) som sang "hurra for deg som fyller" Jeg vokna da opp og fikk gaver på sengen. Jeg fikk 2 luer, 2 bøker, et par tøffler og den beste gaven en MACBOOK! En grå med gigabyte 13 macbook air. Så jeg vil takke mamma og pappa for den flotte starten på dagen!


-Stina!
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits