Med Maren<3!

I dag har jeg hvert med Maren! (Også igår, jeg sov hos henne) Det var veldig kos<3!

Forresten så hadde jeg rett angående været! Finaværet tar jo aldri slutt. I dag har det vært ca 26 grader i solen. Så jeg og Maren har vært for det meste ute. Men vi måtte vere inne i 3 timer midt på dagen da det var finest vær. For jeg var på generalprøve på koret, for vi skal nemlig ha fremvisning i morgen! Jeg gleder meg veldig.

I morgen skal jeg også på joggetur med Malin på formiddagen (Ja, 11 år gamle jenter kan faktisk jogge de også!) det er ikke BARE gamle folk på mamma sin alder som jogger! Småe jenter må jo også se bra ut<3!

Carina skal også ha familiebesøk i morgen, med oreo kake og alt. Så det blir masse spennende ting å gjøre i morgen<3

Hva har du gjort i dag?<3

-Stina

When the flowers are happy, I´m happy!

Jeg tror det aldri stopper å bli fint vær, jeg! Det håper jeg ikke heller. Nå har det vært deilig og varmt i en hel uke<3! Og blomstene spretter opp litt og litt hver dag. Og da blir jeg så glad, alle andre rundt meg blir glad og kaninene mine blir glad når de kan hoppe ute i finaværet med blomster i ansiktet<3 Haha<3
Hvilket vær er det hos dere?

-Stina<3

Photo + Outfit <3

Outfit!<3

T-skjorte: H&M

Bukse: Wow

Cardigan: Wow

Toms sko: London <3

-Stina<3

Sick!

I dag er jeg altså syk.. Har hatt vondt i hodet og kvalm i absolutt hele dag! Og så drit at det var akuratt den dagen det skulle være knallvær!! Det var faktisk 22 grader i skyggen og i solen var det da sikkert 25-26 grader. Men det fikk ikke jeg oppleve, for jeg var inne hele dagen!!!!

 

Fake a smile!<3

-Stina

Neglelakk<3

I dag kom vi hjem fra hytten!! Så nå blir det bedre blogging. Sorry for at det ikke kom innlegg i går, men det var fordi vi plutselig ikke hadde nett mere:( Men jeg hadde tatt bilder og alt til dere, men så plutselig hadde vi ikke nett!! Da vi kom hjem kjedet jeg meg, så jeg tenkte å være litt kreativ;) Så jeg tok opp neglelakkene mine og studerte litt, her er hva det kom fram til<3
Påskeegg<3

I dag vokna jeg kl halv 11, jeg vokna opp til nydeligt vær med sol og alt! Da jeg hadde settet meg ned i sofaen, kom mamma bort til meg med et skattekart!


Hun sa at det var et kart til 3 påskeegg! Jeg ble så ivrig at jeg måtte gå ut og lete med EN gang på tom mage og alt!! Det gikk faktisk ganske fort før jeg hadde funnet alle 3. Hun hadde faktisk gjemt de på ganske dårlige steder ;) Men hvis jeg ikke hadde hatt skattekart hadde det nok hvert vanskeligere, så det var vell derfor det var så enlkelt!

Da jeg hadde funnet alle gikk jeg inn og opnet de opp, og jeg kan ikke si at det var lite snop inni der!!

Hva har du fått i påskeegget ditt i dag?

-Stina

Skitur i Herresåsen

I dag ble jeg vekket av mamma og pappa kl 11 for at vi skulle gå på skitur i herresåsen. Det var nyydeligt vær og ganske varmt også! Det var dessverre dårlig føre, og det var tilogmed litt snø som hadde smeltet vekk !Men det gikk ganske fint uansett :)


(Hvis dere lurer på hvem hun helt til høgre er, så er det veninnen til Carina som er med på hytten)

Hva har du gjort i dag?

-Stina<3

Klippet meg

Lite blogging i det siste!! Skal blogge hver dag fremover nå da;) Jeg er på hytten så det blir dårlige bilder og blogging fra mobilen...
Uansett! Jeg har faktisk klippet meg (veldig kort) Det var sykt digg å få av alt det tonge håret!!

Hva syntes du?

It was a great breakfast!

Hei!

I dag sov jeg helt til klokken 12!!! Mamma laget deilig frokost til meg, eggerøre og nystekte rundstykker:)

Mamma prøver å lære meg å sjonglere, jeg begynner å klare det, men må øve masse!

Så har jeg vært med beste Ida-Sofie. Vi har tullet masse og sittet og pratet, det var veldig kos! 

-Stina<3

 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits