Kveld

Haha, dette ble egentlig et "siste liten" innlegg.

I natt til i dag var jeg på jentekveld, eller overnatting om du vil! Vi var på en gård, der vi blant annet hoppet i masse høy (selvom jeg er allergisk) og bare koste med dyrene<3

Når jeg kom  hjem gjorde jeg egentlig ikke noe annet enn å se på mgpjr finalen, vet egentlig ikke hvorfor jeg så på det, jeg syntes faktisk det ikke er så særlig gøyt! Lol I am a weirdo!

Men no er det kveld, jeg sitter på pc-en litt til tenker jeg;) Men uansett, no må jeg gå.. Forresten så skal jeg prøve å få pappa med på en video i morgen. Men han har visst så dårlig "forbildet" og liker ikke å se seg selv! Lol, dakar da.. Han er kresen, men vi får se i morgen<3:)


-  Stina<3

Ballett!

Da skal jeg begynne på ballett igjen! Det kommer til å bli kjempe fint og gå inn i "bransjen" igjen ♡ Haha! Men jeg må nesten gå jeg nå, jeg er sent ute!

-STINA!

5 Fun facts about me!

Another video! Jeg er gal!<3

Husk HD! 

-stina

I fixed it!

 Jeg har nå fikset alt det tulle som skjedde med macen! Stardisken var helt full, derfor tullet hele macen. Jeg trodde jeg hadde kastet nesten alle videoene mine, men jeg hadde visst bare lagt de i papirkurven! Haha! Ja da kommer det jeg har lovet dere, videoene vær uke! Videoene kommer vær lørdag<33 Så i går laga jeg den første! Si halo til RABBIT ROUTINE!

 

-Stina!<3

Informasjon!

Hei!

Jeg er en superdårlig blogger nå i dette tidspunktet.. Jeg har lovet dere, videoer hver uke, bilder hver dag osv... Og jeg lover dere! Jeg har laga videoer.. MANGEN! Men det er noe shit med macen! Full stardisk, jeg har slettet nesten alle bildene mine og alt! Og jeg får ikke inn videoer inn på macen mere, da kommer det bare sånn; Feil lasting med bildet.. Og innternettet på google chrom er helt dødt! Autoblank, autoblank, og autoblank! Og når jeg prøver og ta inn bilder på bloggen, så sletter alt seg!! Så det blir ikke bilder i dag!

Vet dere hva jeg må gjøre??

-Stina

 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits