Kveld

Så nå er den dagen over.. I dag hadde vi mat&helse på skolen, som er suupergøyt. Vi lagde plommesyltetøy og scones (eller hva det no enn heter) Det var kjempegodt. Ellers har jeg bare for det meste vært inne i mørket..


Tenkte å lage denne til header, eller jeg vet ikke helt! Haha, hva syntes du??

-Stina

Coke and milk challenge

Da var det endelig Lørdag, og da skal jeg ha en videooo!! Weeeyy, haha, neida.

Hope you like it<3

 

-stina<3

Disco

Da var dette også et "siste liten" innlegg! Haha

Jeg sklal faktisk på disco nå om 5 min! Så jeg må bare skynde meg desverre!!-stina

 

Lifehacks! Hold orden på sminken din!

Jeg har faktisk tenkt å begynne å lage noen lifehacks fremmover! Jeg ELSKER lifehacks, så kanskje det hadde vært litt gøyt??

Holde orden på sminken din!

1. Visst du har masse sminke og klarer ikke å holde orden på den i sminkeveska di, så hadde det vært lurt med et fint hvitt sminkebord! Men hvis du har en pult funker det og super!

2. Vask / Rydd sminkebordet (pult eller sminke"kassa") di vertfall 1 gang i månden. Da blir det mye finere og mye lettere!

3. Hvis du har mangen sminkekoster og det ikke er plass til dem noen steder, kan du bare ta en fin gjennomsiktig kopp, og ta litt ris oppi (sukker funker også) også plaserer du      sminkekostene oppi der som du vil.. Da blir det MYE lettere og holde styr på, og de sitter perfekt oppi!


like dis!

4. Det kan være lurt å holde tingene vær for seg, f.eks ligge alle øyenskyggene der, alle leppestiftene der, osv!

5. Hvis du har noen leppestifter som er fargerike, kan du godt ta de oppi en gjennomsiktig kopp de også! Da blir det skikkelig fresht, og enkelt å holde styr på!

Syntes du at jeg skal fortsette med lifehacks??

-Stina<3

 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits