jeg har så dorlig sannvittighet!!

heei<3

Jeg har så dorlig sannvittighet for at jeg ikke har blogget på lenge! Det skal aldri skje igjen! jeg lover!

I dag, var bff-en min hjemme hos meg, det var kos;) vi gjorde enkelig ikke  så masse, men hun syntes det var gøy hos meg, hvist ikke hadde hun ikke blitt rasende når faren kom for å hente henne! hehe, hun er så funny!

Det som var mest morsomt var jo at vi lagett ett tiater!, jeg skulle forestille en kanin, mens hun skulle forestille en katt;D

Når vi gikk hjem fra skolen i dag så vi poletiet stå mitt i vegen, så meg og mine to bffer ( Maren og Ida-Sofie) løp bort, der  lå det en død katt i veien! eller den var ikke akkuratt i vegen, fordi politiet hadde jo flyttett den vekk. De prøvde å finne ut hvem det var sin, når det kom en i fra 6 klasse  sa han at han visste hvem sin katt det var sin! det var bestevennen hans! Bjørnhelge!

forresten, dette er ikke den katten politiet fant! det hadde vert teit om jeg bare hadde spurt politiet om jeg kunne ta bilde av den!

nå går vi over til oe helt annet, vil du ha verdens beste bok?! kjøp den! det kommer bilde nedenfor


 navn- duste dagboka

hanling- Nikki har begjynnt på en annen skole, hun møter en fæl jente, som er så slem og poppulær. Nikki forrelsker seg i en gutt, men det viser seg at den poppulære jenta (Mackenzi) liker den samme gutten som Nikki, Mackenzi får gutten til å vere en idiot mot Nikki. Nikki får seg ny dagbok av moren hennes som hun kan sladre om alt.......

stina-
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits